„Контакт ВН” EООД & „Борса за подправки” EООД – производство, внос, преработка и търговия на едро с повече от 90 вида подправки – семенни, листни, кореноплодни и подправъчни смеси.

Подбрани суровини с грижа и отговорност към здравето и сигурността. Гарантирано качество и складови наличности.

Добре изградената ни мрежа от бизнес отношения в Азия ни позволява да предоставим на нашите клиенти по-пълен набор от услуги, свързани с техните нужди и изисквания. Това създава възможност за изграждане на трайни търговски отношения, основани на доверие в качеството и навременни доставки.
Установени дългогодишни успешни търговски контакти с утвърдени компании от хранително-вкусовия бранш в България и страните от Източна Европа – пакетиращи фирми, месна индустрия, пекарни, консервни фабрики, хотели, ресторанти и др.

Логистика: поддържаме добре изградена и функционираща складова мрежа в страната. Собствените ни транспортни средства дават възможност за износ в кратки срокове до нашите клиенти в България и в страните от Централна и Източна Европа.

В производствената ни база (2600 кв.м.), разполагаме с:

  • Интегрирана модерна Система за мелене с висока производителност на всякакви видове натурални семенни и листни подправки;
  • в Зона „Смесване” – приготвяме набор от утвърдени „Подправъчни смеси” по собствени рецепти, както и такива по поръчка на клиенти;
  • в Зона „Пакетиране” – по желание на клиента, всички суровини се пакетират в нужните разфасовки.
  • Склад по Митнически контрол тип А (Free Zone), създаден сцел както обслужване дейностите на фирмата, така и предлагащ възможност на своите клиенти за митническо обслужване, складиране и съхранение. Модерно оборудван, СОТ, 24-часов видеоконтрол и охрана.

Одобрен Икономически Оператор (Approved Economic Operator).

Компанията функционира с ефективно внедрени HACCP, Добри Производствени Практики, Добри Хигиенни Практики, Добри Търговски Практики. Сертифицирана по ISO 22000:2005 Система за управление безопасността на хранителните продукти от INTERTEK – Moody International.

Член на Европейската Асоциация на Подправките.

Качеството и безопасността на продуктите е основен приоритет за фирма „Контакт ВН” EООД. Дългогодишният ни опит, внимателният подбор и регулярно инспектиране на доставчиците, постоянният контрол по безопасността на продуктите и своевременната обратна връзка с клиентите ни са доказателство за това.