Съставки:
- 6 средно големи свински пържоли, изчистени от мазнините и ципите
- 6 парчета шунка
- ананас от консерва
- чесън гранула
- 250 гр. настърган кашкавал
- сол, черен пипер, пушена паприка
- кокосово мляко или яйца за панировката
- натрошен корнфлейкс
- брашно
Пържолите се начукват, ако трябва се изтъняват допълнително с нож, за да станат с дебелина около 1 см.
Върху изтънената пържола се слага парчето шунка, резен ананас, поръсва се с гранулиран чесън, слага се от настъргания кашкавал. Така наредените продукти се завививат на руло и се завързват с конец. Получените рулца се овкусяват със сол, черен пипер и пушена паприка.
Рулцата се овалват първо в брашно, след това в кокосово мляко, което може да заместите с разбъркани яйца и накрая в натрошен корнфлейкс.
Пекат се на скара или на тиган до готовност.
Добър апетит!