Блог

В тиквата се крият истински вълшебства!

Дали е случайност, че кръстницата на Пепеляшка избира тиква за своето вълшебство? Всъщност нас тиквата няма да ни отведе на бал, но в нея се крият истински вълшебства и със сигурност ще ни отведе до доброто
здраве! Събрала всички слънчеви лъчи на лятото и есента, тя отдавна е позната с полезните си свойства, които се дължат на голямото количество каротин и витамин Е, съдържа някои много рядко срещани в растителната храна витамини и поради тази причина се препоръчва на всички вегетарианци, бременни и малки деца.
Помага при безсъние, топи килограмите, тъй като се приема лесно от организма и спомага за по-бързата работа на метаболизма, полезна е за хора със стомашни и чревни заболявания, колит и гастрит, препоръчва се също така на хора със сърдечносъдови заболявания. Предотвратява образуването на отоци и задържането на вода в организма.
  За да обогатим вкуса и полезните свойства на тиквата, ние създадохме Микс „Подправка за тиква” като старателно подбрахме и комбинирахме канела, джинджифил, индийско орехче, бахар и карамфил за една истинска есенна наслада.
Подправката е подходяща за печена тиква, тиквеник, сладкиши, бисквити, кекс с тиква, тиквена супа или тиквено смути.

Related Posts